Selo gori a baba se ceslja 98. epizoda 2016

Selo gori a baba se ceslja 98. epizoda 2016Radoslav je na životnoj prekretnici nakon svega što mu se desilo. Preispituje svoje odluke, muči ga Ivanina daljina, nedostaju mu deca... Pakuje kofere i kreće na put...

Za to vreme u Petlovcu, ispred Žikine kafane zaustavlja se luksuzni autobus. Radašin, koji se zatekao kod Žike Austrijanca, prepoznaje vozača. To je isti onaj koji je učestvovao u rijaliti programu. Da li je po sredi opet neka nameštaljka?
Labuda se i dalje krije u petlovačkoj crkvi. Meštani počinju da sumnjaju...

Peti i ujedno poslednji ciklus najgledanije srpske televizijske serije svih vremena "Selo gori a baba se češlja", autora Radoša Bajića, u produkciji Radio-televizije Srbije i izvršnoj produkciji Contrast Studios-a, uskoro na programima RTS-a.
Ovaj veliki televizijski projekat ove godine obeležava i jedan veliki i veoma redak jubilej. Naime, pre 10 godina, 6. oktobra 2006. godine, na promenadi u Vrnjačkoj Banji snimljeni su prvi kadrovi serije, koja je u narednim godinama postala svojevrsni društveni fenomen i postigla do tada nezabeleženu gledanost i ogromnu popularnost u Srbiji i u celom regionu. 
Uz četiri ciklusa, tj. 89 ranije snimljenih epizoda, sa petim ciklusom i 12 novih, čije je snimanje završeno u julu 2016, Selo gori će sa 101 epizodom biti i najduža srpska televizijska serija svih vremena.


REZERVNI LINK 
Pored već poznate i veoma popularne ekipe glumaca, koju su predvodili Milorad Mandić Manda, Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Mirko Babić, Nenad Okanović, Nedeljko Bajić, Marija Petronijević, Suzana Mančić, Feđa Stojanović, Nela Mihailović, Ivan Vučković, Miroljub Trošić - Đoda, Nikola Džamić, Apostol Apostolović, Danica Todorović i mnogi drugi, u petom ciklusu serije "Selo gori a baba se češlja", u mnoštvu novih uloga, videćemo i ova imena: Jelena Gavrilović, Milena Predić, Snežana Savić, Dragan Vujić Vujke, Frano Lasić, Branko Janković, Rastko Petrović, Milenko Pavlov, Jelena Mila, Saša Joksimović, Duško Premović, Dušica Novaković itd.